ΤΕΣΤ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ

lab

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι προβλήματα υγείας, όπως πονοκέφαλοι, ημικρανίες, κούραση, μελαγχολία, η υπνηλία (ή αϋπνία), έκζεμα (και άλλες δερματοπάθειες), δυσκοιλιότητα, αρθραλγίες ή η μη απώλεια των περιττών κιλών παρά την εφαρμογή δίαιτας, μπορεί να οφείλονται σε τροφές που δεν είναι ανεκτές από τον οργανισμό σας;

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής (καθιστική ζωή, άγχος), το μολυσμένο περιβάλλον και οι νέες διαιτητικές συνήθειες (εισαγωγή εξωτικών τροφών), επιδρούν αρνητικά στην υγεία του ανθρώπου. Σ’ αυτό, μάλιστα, συνδράμουν γενετικοί παράγοντες, όπως η έλλειψη ενζύμων στον οργανισμό, σε συνδυασμό με την αλλοιωμένη ποιότητα των τροφών (από τη χορήγηση λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων, συντηρητικών).

Όλα αυτά έχουν, ως αποτέλεσμα, βασικές ή κοινές, καθημερινές τροφές να μην μεταβολίζονται σωστά και να μην αφομοιώνονται πλήρως από τον οργανισμό μας, οδηγώντας, έτσι, στη λεγόμενη τροφική δυσανεξία. Συγκεκριμένα, τα συστατικά τροφής που δεν αφομοιώνονται πλήρως εισέρχονται στο αίμα και συμπεριφέρονται ως τοξικές ουσίες. Ο οργανισμός μας πυροδοτεί μια σειρά από αμυντικούς μηχανισμούς, τόσο στο έντερο όσο και στο αίμα (παραγωγή αντισωμάτων Ig G), με σκοπό την εξάλειψη των ουσιών αυτών. Παρ’ όλ’ αυτά, η συνεχής προσπάθεια καταπολέμησής τους οδηγεί κάποια στιγμή στη φθορά του αμυντικού μηχανισμού και στην υπερίσχυση των τοξινών, που εναποτίθενται στον λιπώδη ιστό, στον συνδετικό ιστό κλπ., με αποτέλεσμα την εμφάνιση συμπτωμάτων και χρόνιων προβλημάτων.

Με μια ειδική εργαστηριακή εξέταση μπορείτε να μάθετε με εγκυρότητα και αξιοπιστία σε ποιες τροφές παρουσιάζετε δυσανεξία. Η εξέταση αυτή γίνεται στο αίμα και ελέγχει 120 τροφές. Έτσι, αφαιρώντας από τη διατροφή σας όσες από αυτές είναι «βλαβερές» και αντικαθιστώντας τες με άλλες εναλλακτικές που σας προτείνουμε, ώστε ο οργανισμός σας να παίρνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται, θα βελτιώσετε αισθητά την υγεία σας και την ποιότητα ζωής σας.

Η αιμοληψία γίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του Εργαστηρίου και δεν απαιτείται νηστεία.

Επιστροφή στην επιστημονική ενημέρωση.